Ervaring

Zoals in het portfolio te zien is hebben de professionele fotografen van A12 ervaring met een flinke diversiteit aan producten. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij bedrijfsfotografie en inmiddels zijn alle soorten materialen en producten wel in onze eigen fotostudio voorbij gekomen. Nee, wij gebruiken geen standaard licht! Wij weten als geen ander dat ieder materiaal zijn eigen aanpak verdient. Van kledingfotografie tot glanzend RVS en van foto’s voor webwinkels tot 360 graden fotografie: wij weten hoe het werkt.

Werkwijze

Aan de hand van voorbeelden stemmen we samen met de opdrachtgever af hoe de productfotografie er uit moet komen te zien. We bepalen ons werkproces en desgewenst brengen we een offerte uit. Om te checken of onze zienswijze matcht met die van de klant starten we meestal met een testopname. Daarna wordt de definitieve fotoshoot in gang gezet.

Als de studiowerkzaamheden erop zitten begint het kantoorwerk. Digitale kaarten worden leeggemaakt, om vervolgens een voorselectie te maken. We sturen de opdrachtgever een link waarop een overzicht zichtbaar is. Keuzes worden gemaakt, de uiteindelijke beelden geoptimaliseerd. Beeldbewerking en het uitknippen (vrijstaand maken) van de beelden behoren vaak tot de standaard. Tot slot overleggen we met de opdrachtgever hoe hij of zij de gebruiksklare beelden wenst te ontvangen.

En de prijs?

Jaarlijks investeren wij flink. De nieuwste apparatuur, de laatste ontwikkelingen. Daarom kunnen en willen wij niet de allergoedkoopste zijn. Toch zijn we in staat een prima prijs-kwaliteitverhouding te leveren en klanten langdurig aan ons te binden. Een gemiddelde order wordt, afhankelijk van het aantal producten, berekend aan de hand van een dagprijs. Des te meer producten wij op één dag kunnen fotograferen des te lager de stuksprijs is.

De opdrachtgever kan hier zelf een rol in vervullen door als assistent op te treden. Het in- en uitpakken van de producten en het schoonmaken en ontstoffen zijn werkzaamheden die de opdrachtgever prima zelf kan verrichten en levert dus direct een kostenreductie op. Een goede voorbereiding is het halve werk: een gezamenlijke verantwoordelijkheid van A12 productfotografie en opdrachtgever.

Probeer ons!

Laat één product gratis en vrijblijvend fotograferen.

0318 55 10 57

AXA - A12 productfotografie