Michiel Pothoff - A12 productfotografie

Michiel

Op mijn 11e jaar was het de fascinatie voor de donkere kamer die mij deed besluiten om fotografie boven het voetballen te stellen. Vanzelfsprekend maak je daar dan ook je beroep van. Na mijn afgeronde fotografieopleiding in Keulen ben ik een aantal jaren als docent aan de kunstacademie in Den Haag verbonden geweest.

Inmiddels is onze fotostudio al meer dan 25 jaar gevestigd in het midden van het land. Mijn toegevoegde waarde zit hem in kennis: alle product- en materiaalsoorten behoeven een unieke aanpak als het op belichting aankomt. Hier geen simpele trucjes, maar echt maatwerk.

Theo Fama - A12 productfotografie

Theo

Als kind al speelde ik met de camera van mijn broer en vandaag de dag is fotografie nog steeds hetgeen mij het meest interesseert: beeld maken. De passie om van iets dat driedimensionaal in een tweedimensionaal gekaderd beeld te produceren dat blijft kleven. De kunst van productfotografie in een notendop…

Echt goede fotografie behoeft daarbij gedegen kennis en jarenlange ervaring. In 1989 begon ik als professioneel fotograaf bij een uitgeverij en diezelfde tijd doorliep ik de fotovakschool. Sinds 2002 ben ik werkzaam als studio- en bedrijfsfotograaf bij A12 productfotografie.